😍JoJom Mai pekena maggie kt BidieMaggie!!petang-petang kalau rasa tak tau nak mkn kt mna??mai la try maggie 😅😅kedai  kedai Bidie Maggie dibuka setiap harii sabtu hingga khamis..jumaat Cuti🌞selain dari maggie, ada menu nasi goreng,mggie goreng mee goreng...

⛅10am-6.30pm
⛅Jumaat Cuti
⛅Menu hot maggie kuah teloq gedik
⛅Locati0n simpang3 btu menunggul
Jln bukit raya pendang.
⛅utk tempahan:bidie 0174484221
Ayu 0174292879

                                                                                                                                                                         

 

 

Kedai Kak Mah bihun sup ini telah beroperasi sejak 1989 sehingga kini.Antara menu yang terdapat di kedai Kak Mah adalah Bihun Sup,Keteow sup, Ais Kacang dan lain-lain lagi.Kedai Kak Mah terletak di Kg Paya Kerchut Pendang Kedah.Kedai Kak Mah juga Menerima tempahan untuk pelbagai majlis seperti majlis berbuka puasa, jamuan hari raya dan kenduri.

.

 

 

                                                                                                                                                                         

 

 

 

Pusat internet  Bukit Raya Dalam menawarkan pelbagai jualan makanan ringan dan barangan kraf tangan dengan harga mampu milik. 

                                                                                                                                                                         

 

 

Paddock Cafe ini menyediakan hidangan dari masakan local fusion masakan melayu, chinese, ala barat western food, Shell Out dan lain-lain lagi.Anda akan berpuas hati ke sini sambil menikmati suasana TEXAS sambil melihat orang menunggang kuda.Paddock Cafe terletak di Pendang Equestrian Centre 06700 Pendang Kedah.

 

                                                                                                                                                                         

 

 

Gerai Z & S SUPER yang terletak di kepala titi Banggol Besi bertentangan Perpustakaan Desa, Pendang. Gerai ini menyajikan pelbagai aneka kuih muih dan minuman antaranya rojak buah, ice blander, ais kacang, laicikang, coconut shake, roti bakar, goreng pisang, goreng ubi, keropok lekor, kuih tradisional, dadih, bebola ayam dan daging, aneka bubur, laksa, laksam, bihun, mee rabus, mee goreng dan bermacam jenis jeruk buah . Buah -buahan tempatan juga ada dijual disini. Pelbagai jenis air balang temasuk super cendol juga turut dijual dan menjadi faktor tarikan pengunjung. Gerai ini dibuka setiap hari bermula jam 11 pagi hingga 7 petang.